020-2263722

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden: Hulp bij muizen!

Iedere bestrijdingsdeskundige van Ratex Amsterdam begrijpt uw muizenprobleem en komen na één telefoontje deze nacht nog in actie. Door ons servicenummer 020-2263722 te bellen bent u verzekerd van een grondige aanpak en zijn alle muizen en knaagdieren binnen de kortst mogelijke termijn verwijderd.

Daarna zorgen wij ervoor dat de muizen definitief wegblijven. Onze aanpak is snel en discreet zodat u er niets van zult merken. Onze muizenbestrijders geven u praktische tips en voeren uiteraard graag een bestrijding voor u uit. Bel voor onze tarieven bij u in de buurt.

Omdat Ratex zich uitsluitend richt op de bestrijding van deze knaagdieren, hebben wij veel specifieke kennis op gebied van muizen. Onze bestrijdingsdeskundigen kunnen als het ware denken zoals de muizen die een plaag vormen en deze zodoende heel gericht aanpakken en uitroeien.

Voor een muizenbestrijder bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten veel theoretische kennis uit wetenschappelijk onderzoek om in de dagelijkse praktijk. U wilt écht geen muizen in huis hebben toch?

Last van muizen? Bel nu vrijblijvend!

Heeft u dringend een ongediertebestrijder nodig voor uw appartement of woning? Ook voor een offerte en/of advies kunt u ons bereiken via onderstaand servicenummer. Bel 020-2263722 bij vragen over muizenoverlast, knaagschade, muizen vangen en muizenpreventie / muizenwering.

Last van muizen bestrijden? Bel direct voor een afspraak:

Neem deze nacht contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

020-2263722

Onze pluspunten
50 jaar ervaring met muizen bestrijden

Wij aangesloten bij het Platform Plaagdierbeheersing Nederland en tevens ervaren met EVM en VCA gecertificeerd. Wij leggen de nadruk op Integrated Pest Management (IPM) zodat het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen wordt beperkt.

Goede bereikbaarheid, ook deze nacht

Voor informatie over muizen bestrijden kunt u bereiken via ons telefoonnummer of u kunt onderstaand contactformulier gebruiken. Laat ons uw muizen bestrijden in Amsterdam e.o.! Wij helpen u graag van uw muizen af.

Goede nazorg altijd discreet

Wij werken zonder bedrijfsreclame op onze auto's en kleding en bestrijden ongedierte met respect voor mens en milieu. Wij controleren na enige tijd of onze bestrijding succesvol is geweest en of onze aanpak nog enige aanvulling behoeft.

Binnen 24 uur hulp bij muizen bestrijden

Herkent u signalen die te maken hebben met muizen bestrijden? Bel ons dan direct. Wij zijn dagelijks onderweg in regio 020, zo is er altijd een medewerker in de buurt die graag vrijblijvend polshoogte komt nemen.