020-2263722

Tarieven muizenbestrijding Amsterdam

Vandaag nog van uw ongedierte af?

Bel vrijblijvend voor een prijsindicatie of aanneemprijs. Wij geven duidelijkheid en hanteren scherpe, marktconforme tarieven. Besluit u tot bestrijding over te gaan door een goede ongediertebestrijder, dan helpen wij u voor een passend tarief van uw ongedierte af zodat de muizen binnen een mum van tijd verdwenen zijn.

Géén voorrijkosten!

We hanteren geen voorrijkosten in de 020-regio. Op deze manier maakt het voor u als klant niet uit of we 20 minuten onderweg zijn of een uur. We houden rekening in onze planning met evt. verzoeken. En daardoor kunnen we aan deze verzoeken voldoen. Buiten kantoortijden hanteren we toeslagen.

Muizenbestrijding Amsterdam helpt!

Muizen bestrijden is geen gemakkelijke klus. Het is een urgente zaak en er is deskundigheid bij geboden. Geef ons zoveel mogelijk informatie over uw situatie en locatie door, zodat wij u een goede kostenindicatie en tijdsplanning kunnen geven. Ons concurrerende prijzen en zaken als aanrijtijd worden zo veel mogelijk telefonisch met u besproken.

Bel voor advies

We zijn telefonisch zeer goed bereikbaar door de week. U krijgt dan direct een bestrijdingsdeskundige aan de lijn die u adequaat helpt met advies of het maken van een afspraak. Geef bij afspraken duidelijk uw locatie en tijdstip door waarop u onze ongediertebestrijder nodig heeft.

Voordelen

  • Tussen 07:00-22:00u bereikbaar via 020-2263722
  • 80% van gevallen direct verholpen
  • Direct een vakman aan de lijn
  • Marktconforme tarieven

Altijd lokaal tarief

Bij ons zijn alle tarieven van te voren duidelijk; er zijn géén onverwachte kosten en verassingen achteraf! We houden doordeweeks rekening met spoedopdrachten in onze planning, zodat we altijd snel kunnen schakelen. De meesten klussen kunnen dezelfde dag nog worden uitgevoerd.

Sinds 1961 actief in en om Amsterdam

Bel gratis of plan een afspraak in via onderstaand afsprakenformulier:

020-2263722