020-2263722

Ratex Nederlandse Bestrijdingsonderneming Amsterdam

Sinds 1961 autoriteit in muizenbestrijding

Ratex is een bedrijf voor ongediertebestrijding met ruim 50 jaar ervaring. Wij zijn Amsterdams beste muizenbestrijder en hebben als primaire doelstelling om de knaagschade en het verregaande ongemak veroorzaakt door muizen te bestrijden en/of te voorkomen.

Wij stellen dan ook alles in het werk om uw probleem op te lossen en potentiële problemen te voorkomen. Ratex is onderscheidend en professioneel in muizenbestrijding, maar biedt ook duidelijke adviezen over wering en hygiëne.

Het bestrijden van muizen in alle mogelijke facetten is onze expertise, een vak waar wij niet alleen in uitblinken maar waar wij als Amsterdams bestrijdingsbedrijf al sinds 1961 toonaangevend in zijn.

Professionele muizenbestrijders

Wij voeren onze diensten uit voor zowel particulieren als vereniging van eigenaren. Als plaagdierbestrijder in Amsterdam hebben wij in de afgelopen jaren vele opdrachtgevers positief geassisteerd bij de bestrijding en de preventie van muizen.

Voor het bestrijden en weren van muizen bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij gebruiken duurzame bestrijdingsmiddelen die zéér effectief zijn en die alleen door gediplomeerde muizenbestrijders mogen worden gebruikt.

Voor meer informatie en advies over deze opties en onze verschillende bestrijdings- en preventiemethodes, raden wij u aan contact op te nemen met Ratex. Wij helpen u snel en vakkundig van uw muizenprobleem af.

Doelgerichte muizenbestrijding in Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor oa. muizen en muizenplagen in huis of bedrijf te bestrijden en advies omtrent preventiemaatregelen om uw woning of bedrijfspand in de toekomst muizenvrij te houden.

Als u bezoek krijgt van knaagdieren, bel ons dan direct en wacht niet te lang. Voorkom dat u onaangenaam wordt verrast door bijvoorbeeld knaagschade of erger. Dus bij SPOED! Graag even bellen, ook voor een gratis prijsopgave!

Onze tarieven zijn transparant en wij hanteren geen voorrijkosten in de gehele 020-regio. Wij staan u graag nog deze avond te woord zodat we u snel kunnen helpen. Effectief en geheel discreet.

Analyse | Preventie | Monitoring | Bestrijding

Snel en discreet muis vrij! Bel deze avond voor een persoonlijk advies of afspraak:

020-2263722